Al jaren bezig met MVO beleid? Vooral de CO2 uitstoot in het wagenpark en de mobiliteit? Is het tijd om relaties te laten zien hoe serieus jullie dit onderwerp nemen? Wordt dan partner van het boek: “Iedereen enthousiast voor groener rijden, in een maand!” (werktitel)

 

MVO is niet altijd een makkelijk onderwerp. En het wagen/materieelpark en de mobiliteit spelen voor veel bedrijven de boventoon. Juist daar zitten de kosten, het brandstofverbruik en de CO2 uitstoot. Met een certificering voor de CO2 prestatieladder of Lean & Green award wordt concreet gemaakt dat er aan dit onderwerp gewerkt wordt. Natuurlijk vragen klanten hier naar. Maar dat blijft een papiertje dat voor iedereen gelijk is. Het laat niet zien hoe serieus júllie dit onderwerp nemen. Het is steeds meer een verplichting dan onderscheidend vermogen.

 

Als partner van het boek is het wel mogelijk om dit te laten zien. Vanaf een afname van 500 stuks is het mogelijk het boek in jullie huisstijl te laten opmaken, zelf een hoofdstuk in te vullen en in de tekst verwijzingen naar jullie resultaten op te nemen.

Tot 500 stuks is het mogelijk om een bedrijfsneutrale versie te verkrijgen, waarmee klanten met een toelichting geïnformeerd worden hoe jullie met dit onderwerp bezig zijn.

 

Het is een eenvoudige manier om te laten zien dat jullie met dit onderwerp bezig zijn. Het is een relatiegeschenk met veel meer inhoud dan het gemiddelde relatiegeschenk, zodat jullie laten zien dit echt serieus te nemen. Het is blijvend, dit is niet na de Kerst verdwenen.

 

Wanneer is een partnerschap mogelijk:

  • Jullie werken aan het verminderen van de CO2 uitstoot en het brandstofverbruik van het wagenpark en de mobiliteit
  • Jullie zoeken een passend relatiegeschenk
  • Jullie hebben minimaal 100 of 500 relaties om het boek aan toe te sturen.

 

Vakmedianet heeft aangegeven het boek uit te willen geven bij een oplage van minimaal 500 stuks. Dus dat is geregeld. Ook is er een manuscript beschikbaar. Een aantal mensen heeft dit al gelezen en geeft aan de vlotte schrijfstijl te waarderen. Maar natuurlijk is het belangrijk daar zelf een oordeel over te vellen. Laat je gegevens hieronder achter en ik neem contact op over de details.

 

[contact-form-7 id=”2769″ title=”Contactformulier Boek – pagina: Zichtbaar MVO beleid”]

 

Ik hoor graag van je!

 

Transport is prachtig, duurzaam transport is krachtig!

 

Elske

©KASTERMANS STUDIO

Wil je weten wat elektrisch rijden je kan opleveren? We hebben de Routekaart nulemmissie voor je!