Ik ben geen KAM coördinator of MVO manager, is het voor mij wel geschikt?

  • Als je bezig bent met of verantwoordelijk voor CO2 reductie en jullie bedrijf heeft de kosten vooral in het wagenpark, mobiliteit, machinepark zitten, dan is deze dag geschikt.

 

Ik ben wagenparkbeheerder, maar besteed dit soort dingen uit aan de leasemaatschappij en dealer.

  • Hebben jullie wel een opgave op CO2 te reduceren? Doen jullie mee aan bijvoorbeeld de CO2 prestatieladder of hebben jullie ISO 14001 certificering? Dan is het jouw taak de juiste vragen te kunnen stellen aan de leasemaatschappij. Reden genoeg om even langs te komen om te kijken.

 

Ik moet budget vrij krijgen bij mijn manager en ik weet niet of dat lukt

  • Uiteraard kun je jouw manager de informatie geven die je op deze pagina’s vindt. Heb je nog een specifiek probleem, stelt hij of zij een vraag die je niet goed kunt beantwoorden? Twijfel niet: mail me! info@zero-e.nl. Ik beantwoord de vragen graag.

 

Ik heb het tot nu toe zelf gedaan en dat gaat prima.

  • Als jij al tijden bezig bent met dit onderwerp en lekker door kunt gaan, dan is deze dag niet voor jou. Loop je daarentegen vast? Wil je sparren met anderen? Wil je wel eens horen wat er bij de buren gebeurt? Wil je weten of er nog meer mogelijk is? Kom dan even kijken.

 

Zo weinig voor een hele dag, kan dat wel wat zijn?

  • Ik wil deze dag voor jou tegen onkosten aanbieden, inclusief het gratis meenemen van een collega, omdat je op deze manier kennis met me kunt maken. Ik wil dat we nog heel lang kunnen blijven genieten van auto’s, motorfietsen, vrachtwagens en bussen (zie ook Over mij) en dus is het mijn missie bedrijven zoals dat van jou te helpen. Die investering wil ik dus doen, zodat je al een eind op gang bent.

 

Een hele dag, is dat niet wat veel?

  • Je zult zien dat je in een dag met een concreet plan naar huis kunt, maar dat er nog een heleboel onderwerpen zijn die uitdieping verdienen. Als je echt aan de slag gaat met dit onderwerp, blijkt er veel meer mogelijk te zijn dan je in eerste instantie dacht. Deze dag is de start, maar nog lang niet het einde.

 

Ik ben met nog heel veel andere dingen bezig.

  • De dag vraagt een klein beetje voorbereidingstijd, daar hoef je het niet voor te laten. Maar kijk wel of je minimaal een halve dag in de week tijd kunt besteden aan het vervolg geven aan de workshop in de weken na deze bijeenkomst. Lukt dat niet, dan kun je je beter een andere keer opgeven.

 

Ik heb geen zin om mijn geheimen prijs te geven aan anderen

  • Uiteraard zullen we van niemand vragen om bedrijfsspecifieke informatie prijs te geven. We vragen van je dat je meedenkt, dat je open staat om je kennis en ervaringen te delen en dat je mee doet. “Niemand is nog van geven arm geworden”, een quote van Anne Frank. Wat mij betreft een waarheid als een koe. Kom delen en je kunt je kennis vermenigvuldigen.

 

Ik ben nog niet zo ver denk ik.

  • Ook als je nog helemaal aan het begin staat, zal het CO2 afslankprogramma®, het raamwerk dat je zult krijgen op deze dag, je verder helpen. Dit is toepasbaar in elke stap op de weg. Of je nou al 10 jaar bezig bent, of net de eerste mogelijkheden aan het onderzoeken bent.

 

Wacht niet langer en zorg dat je concreet aan de slag kunt met brandstofreductie en vermindering van de CO2 uitstoot. Mail nu naar info@zero-e.nl en meld je aan. Laat deze kans niet voorbij gaan.

Wil je weten wat elektrisch rijden je kan opleveren? We hebben de Routekaart nulemmissie voor je!