Dini WagnerAvonturier, globetrotter, doorzetter, een betrouwbare, betrokken wereldburger, die een hart heeft voor duurzaamheid en die streeft naar verbetering. Dini Wagner is mijn naam. Ik ben geboren en opgegroeid in Nederland. Door internationale verhuizingen en reiskoorts heb ik veel andere culturen mogen ervaren. Die internationale ervaringen hebben ook bijgedragen aan mijn gepassioneerde interesse en kritische gedachten over de huidige staat en  toekomst van onze wereld. Een grote uitdaging is hoe wij kunnen werken aan een duurzamere wereld voor iedereen. Een ideaal dat overeenkomt met het goede werk van Zero-e.

 

Mijn studie begon in de Verenigde Staten. Na het afronden van de Amerikaanse high school studeerde ik internationale betrekkingen. Daarna legde ik de focus in Nederland op een interdisciplinaire studie in sociologie, sociale geografie en geschiedenis. Dit werd gevolgd met een studie in internationale ontwikkeling.

 

Via mijn studies, vrijwilligerswerk bij Stichting Westland Fairtrade en diverse stages bij onder andere Fairtrade Nederland en aESTI-impact heb ik veel geleerd over klimaatverandering, duurzame oplossingen en de duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties (SDG’s). Van duurzame oplossingen bij boeren in ontwikkelingslanden, tot initiatieven bij het opnemen van CO2 door goed bodembeheer in Nederland. Uiteindelijk is duurzaam en bewust leven en werken een van de belangrijkste onderwerpen voor mij. Het is een cruciaal thema waarmee ik dagelijks aan de slag kan bij Zero-e.

 

Mobiliteit is zo’n fundamenteel deel geworden van onze samenleving. Van eventjes snel op de fiets naar de winkel tot met de auto naar familie die verder weg wonen. Onze hele economie is afhankelijk van transport. Het is daarom dat de transport en mobiliteit sector aan kop loopt met verduurzamen. Als het in deze sector kan, kan het overal.

 

Onderwerpen als groenere mobiliteit en duurzaamheid gaan mij aan het hart. Daarom verrijkt het werk bij Zero-e mij elke dag. Het is prachtig en motiverend om mijn passie voor duurzaamheid te mogen delen. Door mijn positieve mentaliteit en ambitie voor een duurzame toekomst, hoop ik op kleine schaal anderen te kunnen inspireren om uiteindelijk samen te werken aan een toekomstbestendige mobiliteit sector. Met Zero-e ijveren we voor een meer duurzame wereld.

Wil je weten wat elektrisch rijden je kan opleveren? We hebben de Routekaart nulemmissie voor je!