Wij zijn Zero-e en wij helpen bedrijven, organisaties, in Nederland, die aan de slag willen, moeten en gaan met het verduurzamen van hun wagenpark en de mobiliteit. Bedrijven met 100 of meer medewerkers zijn dit verplicht, maar ook bedrijven met minder medewerkers zien hier het belang van in en helpen we dus graag.

Het team

Elske van de Fliert

Ceo

Grondlegger van het CO2-Afslankprogramma®.
Doorziet wat er moet gebeuren en inspireert mensen tot actie.

Azra Muminovic

ADVISEUR DUURZAME MOBILITEIT

Bedenkt en begrijpt wat jij nodig hebt en helpt je dat te bereiken.

Dini Wagner

ADVISEUR DUURZAME MOBILITEIT

Snapt direct jouw situatie en zal er alles aan doen om jou te ondersteunen.

Pepijn de Kort

ADVISEUR DUURZAME MOBILITEIT

Helpt jou met veel enthousiasme op weg en ziet kansen in uitdagingen.

Waarom?

Wij geloven dat de wereld voor een uitdaging staat. Als we zo doorgaan is er voor de mensheid geen mogelijkheid meer om voort te bestaan. Op de manier waarop we nu leven, beperken we de opwarming van de aarde niet tot 1,5 graad. We vervuilen de lucht en we verbruiken grondstoffen alsof ze nooit opraken. Maar we kunnen dit oplossen, als we samenwerken. En daar helpen we graag bij.

Wij geloven dat mobiliteit hier een belangrijke rol bij speelt. Ingezoomd op Nederland draagt de mobiele sector bijvoorbeeld voor 20% bij aan de totale CO2 uitstoot.

Wij geloven dat het juist bedrijven, organisaties zijn die het verschil kunnen maken. Dat is natuurlijk niet makkelijk en daar zijn we ons van bewust. Wij delen onze expertise graag zodat bedrijven en organisaties toe kunnen naar een andere manier van rijden en reizen. Groener, schoner en slimmer.

Wij geloven in de medewerkers als sleutel tot succes. We helpen, omdat we het jullie makkelijker willen maken en alle frustraties willen wegnemen. Met het gemotiveerd te raken om ander gedrag te vertonen en te kiezen voor duurzame rij- en reisopties.

Alleen samen kunnen we de planeet redden, samen zijn we sterker.

Hoe?

Wij leveren praktische handvatten om het wagenpark en de mobiliteit te verduurzamen, om de CO2 uitstoot naar beneden te brengen. We baseren ons werk op praktijkervaring en wetenschap. Ons team bestaat uit een divers gezelschap aan experts. We hebben zowel sociologische als technische kennis in huis. We zijn goed in het snel inzicht krijgen van jullie specifieke vraagstuk en bedrijfscultuur en weten we dus de voor jullie beste oplossing te ontwikkelen. We zijn een helpende organisatie, we dragen graag bij aan jullie succes als het gaat om het verduurzamen van het wagenpark en de mobiliteit. Daarbij houden we niet op bij het geven van advies, maar ondersteunen we jullie in het halen van concreet resultaat.

Onze unieke aanpak, met workshops waarbij we samen met jullie aan de slag gaan en zo midden in het probleem zitten om mee te denken, is gebaseerd op de beproefde methode van het CO2 afslankprogramma®. We creëren daarmee een sterk bewustzijn in de organisatie, zodat jullie het duurzame gedrag op lange termijn volhouden (omdat jullie het leuk vinden!). Wij beginnen niet met wàt je moet doen, maar waaròm je het wilt doen en welke visie jùllie voor ogen hebben. Natuurlijk vertalen we dat in wat dan voor jullie het beste is òm te doen, inclusief een praktisch plan en ondersteuning bij de implementatie.

Waarom kies je voor Zero-e?

Zero-e is niet alleen in staat te bedenken hoe je een goed duurzaam mobiliteitsbeleid of een strategisch opgebouwd duurzaam wagenpark krijgt. We zijn ook in staat te bedenken hoe je dit succesvol maakt.
We weten niet alleen welke tactieken je op in moet zetten, omdat ze goed bij jullie passen. We weten ook hoe je het plan van aanpak zo in elkaar zet dat het succes heeft. Door middel van het inzetten van de onderdelen van de ‘pookmethode’, waarmee we het vuurtje onder jullie medewerkers opstoken om er mee aan de slag te gaan en blijven.

Hoe ziet dat er dan uit?

We denken niet alleen na over jullie reiskostenvergoeding, maar ook over fietsstimuleringscampagnes, communicatie over de wijzigingen en hoe je het beste van een mobiliteitsdienst gebruik kunt maken.
We zeggen niet alleen: vervang die auto voor deze auto. We kijken ook naar: zijn alle auto’s nodig? Kunnen we andere manieren van vervoer inzetten? Hoe doen we dat zodat de bedrijfsvoering geborgd blijft en de medewerkers tevreden?
Kortom: niet alleen een goed plan, ook een uitvoerbaar en succesvol plan.

Uiteindelijk

Uiteindelijk helpen we jullie aan een nulemissie wagenpark en mobiliteit, en daarmee een duurzame manier van rijden, reizen en leven, en uiteindelijk naar een planeet die bewoonbaar blijft voor ons allemaal.

Enthousiast om met ons aan de slag te gaan? Mail naar info@zero-e.nl en we gaan graag met je in gesprek!

Stap 1: In gesprek

Zodat we weten wat voor jullie belangrijk is.

Stap 2: Het voorstel

Zodra jullie duidelijk hebben wat we gaan doen en wat jullie dat oplevert.

Stap 3: Aan de slag

Zodat je nooit hoeft te twijfelen over de juiste keuze.

Wil je weten wat elektrisch rijden je kan opleveren? We hebben de Routekaart nulemmissie voor je!