Alle collega’s enthousiast voor zuinig rijden

Daag jezelf uit om je collega’s te overtuigen zo zuinig mogelijk te rijden.

Stel dat al je collega’s helpen brandstof te besparen en zuinig gaan rijden in 10 dagen tijd. Ga jij die uitdaging aan?

Doe mee en verwacht het onverwachte…

KLIK HIER OM MEE TE DOEN

Start 9 oktober.

 

Het nieuwe rijden, elektrische auto’s, vrachtwagens op LNG, meer met de trein, vaker met de fiets. De oplossingen voor het verminderen van de CO2 uitstoot liggen voor de hand. Toch? Waarom heeft de interne organisatie er dan zo’n moeite mee? Ondanks dat jullie een mooi beleid hebben, gecertificeerd zijn voor een CO2 prestatieladder of Lean & Green award, zie je collega’s niet in grote getale met de trein naar een conferentie gaan. Of hoor je wel over zuinig rijden, krijgen jullie wel overzichten toegestuurd hoe je het doet ten opzichte van anderen, maar weet uiteindelijk niemand meer wat er precies in de cursus besproken is.

Helemaal vervelend is het als jij verantwoordelijk bent voor het uitvoeren van het beleid om de CO2 uitstoot te verminderen. Als het niet lijkt te lukken collega’s te overtuigen van zuiniger rijden. Collega’s mee te krijgen in het doel dat je voor ogen hebt. Collega’s zover te krijgen dat ze mee gaan doen.

In de 10 jaar dat ik bedrijven help op het gebied van groener, schoner en slimmer rijden, heb ik dit keer op keer zien gebeuren. Er is een doel, er is een plan, er is een weerbarstige werkelijkheid. En dus is het lastiger dan gedacht.

Maar het kan ook anders:

  • Collega’s die zelf met oplossingen komen
  • Collega’s die uit zichzelf kiezen om zuinig te rijden
  • Collega’s die andere collega’s aanspreken op onzuinig rijgedrag.

Maar dan moet er natuurlijk wel wat gebeuren. Ga daarom deze 10daagse uitdaging aan. 10 dagen, twee werkweken ga je elke dag aan de slag met een opdracht. Helemaal niet moeilijk of tijdsintensief. Gewoon iets dat je gedurende dag kunt doen. En waarmee je je collega´s activeert. Waarmee je het zuinig rijden weer even goed tussen de oren krijgt. Waarmee je gelijk concreet resultaat kunt boeken.

 

Doe je mee?

Laten we er samen wat moois van maken, doe mee omdat je concreet resultaat kunt halen:

[chimpy_form forms="20"]

Ja, natuurlijk ga ik de uitdaging aan!

Wil je weten wat elektrisch rijden je kan opleveren? We hebben de Routekaart nulemmissie voor je!