Met de onderstaande weekplannen ga je in vijf weken door het hele CO2 afslankprogramma voor het wagenpark en de mobiliteit heen. Eén van de onderwerpen waar ik tweewekelijks over mail.

Als je alle weekplannen en de mails in één keer wilt ontvangen, geef je dan hieronder op:

[chimpy_form forms=”21″]

 

Dit zijn de weekplannen:

  • Overtuiging: Is jullie ‘waarom’ duidelijk, of hebben jullie de overtuiging nog niet helder geformuleerd? Vijf opdrachten die je in een half uur (eens per dag, in een week) uitvoert en waarmee je de overtuiging boven tafel haalt. Klik hier voor meer informatie.
  • Doel: Wil jij jullie doelstelling helder en snel kunnen formuleren? Vijf opdrachten die je in een half uur uitvoert en jullie doelstelling helder formuleert. Klik hier voor meer informatie.
  • Tactieken: Wil jij uit de organisatie tactieken naar boven halen om CO2 te reduceren? Vijf opdrachten die je in een uur uitvoert en waarmee je tactieken uit de organisatie naar boven haalt. Klik hier voor meer informatie.
  • Plan: Wil je snel en efficiënt een plan schrijven? Vijf opdrachten die je in een half uurtje uitvoert en waarmee je je plan schrijft. Klik hier voor meer informatie.
  • Implementatie: Wil je snel resultaat halen en precies weten wat je in de eerste week moet doen? Ik heb een handig weekplan voor je. Klik hier voor meer informatie.

 

Wil je ze allemaal ontvangen? Geef je dan hieronder op:

[chimpy_form forms=”19″]

Wil je weten wat elektrisch rijden je kan opleveren? We hebben de Routekaart nulemmissie voor je!