Ben jij verantwoordelijk voor het MVO beleid? En dagelijks of wekelijks bezig met de duurzaamheidsdoelstellingen? Dan is het vast wel eens fijn om met iemand te kunnen sparren. Iemand die van buiten naar de organisatie kijkt en niet opgeslokt wordt door de dagelijkse gang van zaken.
Wil jij aan duurzaamheid, wagenpark en mobiliteit blijven werken op continue basis?  Dat kan met de doorlopende ondersteuning van Zero-e. Hiermee ben jij in staat structureel je duurzaamheidsdoelstellingen te realiseren en weet je precies waar je aan toe bent voor jullie organisatie.

 

Voor wie?

Heeft jouw organisatie meer dan 100 medewerkers? Zit zeker 50% van de CO2-uitstoot en/of bulk van de kosten in het wagenpark en de mobiliteit? Hebben of willen jullie een duurzaamheiddoelstelling? Super, dan kunnen we aan de slag! Zero-e leidt bedrijven naar nulemissie en maakt medewerkers de sleutel tot succes. Door de pragmatische aanpak bespaar je kosten op het lange termijn en worden klanten beter bediend.

 

Hoe doen wij dat voor jullie?

Heb je al ambassadeurs, een werkgroep duurzaamheid of mobiliteit in de organisatie? Dan helpen we je door maandelijks met een groep ambassadeurs even een uur bij elkaar te komen en nieuwe acties en activiteiten op te zetten om dit onderwerp handen en voeten te geven. Natuurlijk koppelen we na elke sessie even terug wat er nu ook al weer besproken en afgesproken is en wie wat doet.

Heb je behoefte aan ondersteuning voor jezelf? Dat kan natuurlijk ook. Dan gaan we maandelijks met jou (online) om tafel en helpen we je met inspiratie, kennis en ervaring, puur op basis van wat jij die maand nodig hebt.

Wij zorgen voor draagvlak binnen jouw organisatie en lossen problemen op. Wij helpen je concreet resultaat te behalen als jij en/of je ambassadeurs daar echt de tijd voor vrij maken.

 

Duurzame mobiliteit, beleid, ondersteuning

Garantie

Zero-e is uniek in haar aanpak ten aanzien van in groener, schoner en slimmer rijden en reizen en expert in het verduurzamen van wagenparken en mobiliteit. Wij garanderen dat met onze enthousiaste en pragmatische aanpak jouw organisatie doelstelling gaat behalen op duurzaamheid en mobiliteit.

 

Kosten

Voor deze maandelijkse ondersteuning rekenen we slechts € 250,- per maand. Wil je dit gelijk voor een jaar afsluiten, dan brengen we niet 12x € 250 = € 3.000 in rekening, maar slechts € 2.250,-.

 

Missie

Het is onze missie om bedrijven naar nulemissie te leiden. Wij willen dat bedrijven daar succesvol in zijn en meters in maken. Dat er enthousiaste medewerkers rondlopen die groener, schoner en slimmer rijden en reizen.  Wil je dat jouw bedrijf ook onderdeel wordt van deze missie? Stuur ons een e-mail met je contactgegevens. Wij nemen contact met je op.

 

Wij kijken er naar uit om je naar nulemissie te leiden en enthousiaste collega’s te creëren voor groener, schoner en slimmer rijden en reizen.

 

Wil je weten wat elektrisch rijden je kan opleveren? We hebben de Routekaart nulemmissie voor je!