CO2 uitstootHebben jullie onvoldoende duidelijk wat je kunt doen om de vloot te verduurzamen? Is het niet helder wat je in je (duurzame) mobiliteitsbeleid moet schrijven?

De CO2 afslankscan maakt snel inzichtelijk welke tactieken op het gebied van groener, schoner en slimmer rijden en reizen geschikt zijn voor jullie organisatie.

Zodat jullie niet meer hoeven te twijfelen over de tactieken die jullie kunnen gebruiken

Zodat jullie niet langer achterblijven met het reduceren van de CO2 uitstoot van het wagenpark en de mobiliteit.

Zodat jullie niet onnodig kosten blijven maken.

 

Er valt veel winst te behalen door duurzame keuzes. Wij zorgen dat jij precies weet wat er allemaal kan en wat voor jullie de beste keuze is!

 

Ben jij bezig met het verduurzamen of vernieuwen van jullie mobiliteitsbeleid? Wordt er bij jullie opnieuw gekeken naar de leaseregeling? Weet je dat je iets moet doen om de CO2 uitstoot te verminderen? Doe dan de CO2 afslankscan. Door het beantwoorden van een aantal vragen, conform het beproefde CO2 afslankprogramma®, kunnen wij precies inzichtelijk maken welke oplossingen er zijn voor jullie organisatie. Jij vult de vragenlijst in, wij bekijken de antwoorden en komen met 2-3 werkdagen met een advies dat toegespitst is op jullie organisatie.

 

beleid

 

 

Wil je nu antwoord?
Klik dan
hier!

 

 

 

 

Wat kost dat? Helemaal niks. Nou ja. Je moet wel alle vragen goed invullen. Daarmee kunnen wij je van een antwoord voorzien. Door onze jarenlange ervaring en systeem, kunnen wij jullie makkelijk en snel een antwoord geven dat op jullie van toepassing is.
Geen verborgen kosten. Geen € 1000 voor een scan. Gewoon invullen en antwoord krijgen. Je krijgt daarna ook nog elke twee weken een mailtje met nieuwe inspiratie om hiermee aan de slag te gaan (en natuurlijk kan je je afmelden).

Vul nu hier de antwoorden in en we gaan voor je aan de slag!

Heb je nog vragen, bijvoorbeeld naar aanleiding van het invullen van de CO2 afslankscan? Wij gaan graag met je in gesprek om deze nieuwe tactieken verder toe te lichten! Stuur even een mailtje naar: info@zero-e.nl met wanneer het je schikt en we nemen contact met je op.

 

 

Wil je weten wat elektrisch rijden je kan opleveren? We hebben de Routekaart nulemmissie voor je!