Wil jij meer weten van de doe-het-zelf presentatie “De geheimen van een groener wagenpark”? Dat is mooi, want je hebt je zojuist opgegeven om meer informatie te ontvangen. Hieronder vind je een toelichting.

 

Is er bij jullie aandacht voor CO2 reductie en zie je dat de grootste bulk van de CO2 uitstoot te maken heeft met het wagenpark en de mobiliteit? Maar lukt het jullie niet om die stelselmatig naar beneden te krijgen. Bijvoorbeeld omdat er maar weinig mensen iets van snappen? Omdat er te weinig duidelijkheid over is? Omdat jullie eigenlijk gewoon niet zoveel verder komen dan elektrische auto’s als het gaat om concrete ideeën? Heel vervelend. Want er is heel veel mogelijk. En dat kan jij zelf organiseren. Jij kan zelf meer duidelijkheid creëren en mensen binnen jouw organisatie met goede idee laten komen. Want ik heb voor jou “Wat vertel je me nou?! – De geheimen van een groener wagenpark”. Een doe-het-zelf presentatie waarmee je nieuwe ideeën ophaalt, slimme ideeën inbrengt en tot afspraken komt!

  • De workshop zorgt voor een goed overzicht van mogelijkheden om de CO2 uitstoot van het wagenpark naar beneden te brengen – en let daarbij ook nog eens op de kosten.
  • Het sjabloon zorgt ervoor dat je precies weet wanneer je wat moet presenteren in je verhaal.
  • Je betrekt anderen, dus je hoeft het niet allemaal zelf te doen en het levert op voor het hele bedrijf.

Als jij bijvoorbeeld verantwoordelijk bent voor het realiseren van CO2 reductie of de CO2 prestatieladder of als je KAM coördinator of MVO manager bent, dan is deze workshop voor jou!

De workshop bestaat uit tien onderdelen – door jou zelf aan te passen en in te delen. Natuurlijk is dit inclusief leidraad van hoe je jouw workshop het beste opbouwt.

Er zijn drie mogelijkheden:

  1. Kies je voor het instructiepakket, dan kijk je de video en ga je zelf aan de slag.
  2. Kies je voor het kant-en-klaar pakket, dan kijk je de video, luister je naar de audio en krijg je de slides ter ondersteuning van je workshop.
  3. Kies je voor het ondersteuningspakket, dan krijg je hetzelfde als in het kant-en-klaar pakket, plus nog twee mooie extra’s:
    1. Eén slide maak ik voor jou op maat, jij mag aangeven wat daar precies in moet, cq. wat het onderwerp moet zijn. Natuurlijk geef ik daar een toelichting bij.
    2. Jij mag de presentatie bij mij komen oefenen en ik geef je feedback over wat je nog verder aan kunt passen en kunt verbeteren.

Laat je een externe expert een presentatie geven, dan ben je vaak rond de € 1.000,- kwijt voor een dergelijke workshop. Door het zelf te doen bespaar je dus heel wat kosten. En dat terwijl je wel dezelfde kennis tot je beschikking hebt.

Vanaf 17 januari kan je je opgeven voor de doe-het-zelf presentatie via crowdfunding.

Wil je weten wat elektrisch rijden je kan opleveren? We hebben de Routekaart nulemmissie voor je!