Auteur: Elske van de Fliert

Zo aan het einde van het jaar zie je overal lijstjes komen: de top 10 belangrijkste gebeurtenissen van 2015, de 7 mooiste voetbalmomenten, de meest indrukwekkende beelden. Dat is goed, want het is goed om te evalueren. In projecten één van de belangrijkste onderdelen van implementatie: je wilt namelijk steeds kijken of dat wat je doet nog steeds klopt met je “waarom”, de overtuiging en of je nog steeds richting je doel werkt. Dat gaat alleen goed als je af en toe eens achterom kijkt.

 

Vooruit

shutterstock_23416408Maar aan het eind van het jaar kijk ik ook graag vooruit: wat ga ik het komende jaar doen. Hoe draagt dat er aan bij dat we nog allemaal lang kunnen blijven genieten van de auto, vrachtwagens, motoren en bussen? Welke nieuwe dingen wil ik ontwikkelen op het gebied van groener, schoner en slimmer rijden? Een nieuw jaar betekent ook weer een nieuwe serie van artikelen. Ik zal zelfs eens in de twee weken een artikel plaatsen! Ik wil zo twee keer zoveel kennis delen. Maar alleen als ik dat kan doen met voor JOU relevante, waardevolle informatie. En daarom heb ik jouw hulp nodig. Ik wil heel graag weten waar jij meer over zou willen horen. Welke vragen jij hebt. Wat zou jou helpen je werk beter te doen, beter te kunnen voldoen aan je doelstelling op het gebied van CO2 reductie en brandstofbesparing, meer draagvlak te creëren op het gebied van groener rijden. Welke thema en onderwerpen relevant is en zijn voor jou.

 

Alsjeblieft

Ik zou het heel fijn vinden als je me laat weten waar je meer over wilt horen. En ik wil je daarvoor bedanken. Je weet waarschijnlijk dat als je een aantal keer hebt gereageerd, je een cadeautje van me krijgt toegestuurd. Als je op dit blog reageert krijg je meteen de bandenspanningsmeter toegestuurd! Reageer meteen in het veld hieronder.

 

Vorig jaar

Wil je het afgelopen jaar nog eens overdenken, om te kijken wat jij zelf gaat doen in het komende jaar, bijvoorbeeld op het gebied van slimmer rijden. Misschien wil je nog eens nadenken over tactieken voor het wagenpark of voor je zakelijke kilometers. Kun je komend jaar meer uit het gebruik van het OV halen misschien of investeer je in groener, schoner en slimmer rijden, zonder dat het geld kost? Moet je meer aandacht besteden aan je medewerkers om draagvlak te creëren en hun gedrag te veranderen voor het beleid dat je hebt geschreven? Heb je misschien veel last gehad van onzin van anderen of zat je tot over je oren toe in de CO2 prestatieladder? Heb je dit jaar sterk ingezet op ketens? Of maakte je de nummer 1 fout bij groenere voertuigen? Klik op de links voor informatie.

Vergeet niet om hieronder even te laten weten waarover je wilt dat ik je het komende jaar informeer en kennis over deel, zodat ik je een cadeautje kan toesturen. Reageer in het veld hieronder.

 

“Transport is prachtig, duurzaam transport is krachtig!”

En deel het artikel via de onderstaande buttons!


Recente artikelen (het kunnen ook juist die van in dezelfde categorie zijn)

Wil je weten wat elektrisch rijden je kan opleveren? We hebben de Routekaart nulemmissie voor je!