Auteur: Elske van de Fliert
leasen, CO2 uitstoot, auto
Gebruikte tags: auto, CO2 uitstoot, leasen

Het is zover! Wat begon als een wild idee is realiteit: de Slim Leasen Podcast! www.slimleasenpodcast.nl In deze podcast leggen Arjos Bot van Arval en ik uit hoe je een goede balans vindt tussen MVO en kosten als het gaat om mobiliteit en leasen.

 

Arjos en ik hebben de eerste afleveringen opgenomen en zijn ontzettend benieuwd wat jij er van vindt! De eerste aflevering staat online en we zullen de komende vijf weken nieuwe afleveringen online zetten. Als je daarvan op de hoogte gehouden wilt worden, kan op je op www.slimleasenpodcast.nl even je gegevens achter laten.

 

Als beheerder van een zakelijk wagenpark krijg je te maken met MVO, de CO2 uitstoot van auto’s, je CO2 voetafdruk, duurzaam ondernemen. En het in de hand houden van de kosten, liever nog het beperken van de kosten is natuurlijk altijd belangrijk. Arjos en ik kijken elk vanuit onze eigen expertise naar dit onderwerp. We worden daarvoor ondervraagd door journalist Folkert Tempelman.

 

Hoe werkt het luisteren naar een podcast? Op dit moment is het erg simpel: je download gewoon de aflevering van de website www.slimleasenpodcast.nl op je telefoon of computer en je kunt luisteren. Binnenkort zullen we er voor zorgen dat hij op podcastspelers te vinden is. Ik maak zelf gebruik van PlayerFM – een ontzettende simpele speler die makkelijk in gebruik is.

 

De eerste aflevering gaat over: hoe kan ik maatschappelijk verantwoord ondernemen, zonder extra kosten te maken? In de tweede aflevering gaan we in op batterij elektrisch rijden en waterstof. Wat is het juiste moment om over te stappen? Is EV nu al een optie?

 

Wij zijn natuurlijk ontzettend benieuwd wat je er van vindt. Laat je reactie hieronder achter!

 

Groeten,
Elske van de Fliert
Grondlegger CO2 afslankprogramma® voor het wagenpark en de mobiliteit

 

“Transport is prachtig, duurzaam transport is krachtig!”

 

Deel het artikel via de onderstaande buttons!


Recente artikelen (het kunnen ook juist die van in dezelfde categorie zijn)

Wil je weten wat elektrisch rijden je kan opleveren? We hebben de Routekaart nulemmissie voor je!