Elke twee weken plaats ik een artikel over groener, schoner en slimmer rijden. Het is mogelijk om op deze artikelen te reageren. Ik zou het ontzettend waarderen als je dat doet. Want: door jouw reactie, worden ook anderen weer geholpen. Als jij een vraag stelt, kan een ander daar wat van leren. Als jij een antwoord geeft, weten we met zijn allen een beetje meer. Om mijn waardering te laten blijken, wil ik je wat geven als je een aantal keer een bijdrage hebt geleverd. Wat dat is, zie je hieronder.
Hiervoor is het wel nodig dat je steeds hetzelfde e-mailadres gebruikt om te reageren. Makkelijker is nog als je een Disqus account aanmaakt.

 

Als je vijf (5) reacties hebt geplaatst

krijg je van mij een bandenspanningsmeter.
Ik stuur je een mailtje om het adres te achterhalen.

 

Als je vijfentwintig (25) reacties hebt geplaatst

krijg je van mij een voetpomp. Kun je er tenminste wat aan doen als je ziet dat de bandenspanning te laag is 😉

 

Als je vijftig (50) reacties hebt geplaatst

stuur ik je The Cartoon Introduction to Climate Change, een zeer vermakelijk stripboek (!) over klimaatverandering.

 

Als je honderd (100) reacties hebt geplaatst

krijg je, voor het bedrijf waarvoor je werkt, advies over huidig lease/mobiliteitsbeleidsplan, met minimaal 5 aanwijzingen om te verbeteren.
Ik neem even contact op voor de details.

 

Als je tweehonderdvijftig (250) reacties hebt geplaatst

krijg je, voor het bedrijf waarvoor je werkt, een gratis half-daagse inhouse training over groener, schoner, slimmer rijden voor wagenpark, KAM en directie.

 

 

Wil je weten wat elektrisch rijden je kan opleveren? We hebben de Routekaart nulemmissie voor je!