Gebruikte tags: eisen, voertuigen, vragen, wagenpark

 

Ik heb voor jou het gratis e-boek “Is dit mijn nieuwe auto?” met maar liefst 55 vragen die je voor de aanschaf van een nieuw voertuig kunt stellen aan de dealer of leasemaatschappij.

Waarom?
Om jou te helpen. Te helpen als je een nieuw voertuig, of misschien zelfs een heel aantal nieuwe voertuigen, gaat aanschaffen/leasen. Èn die hierbij de opdracht hebt meegekregen dit zo milieuvriendelijk, maatschappelijk verantwoord of CO2 neutraal mogelijk te doen.

Ik heb ondertussen al heel veel bedrijven en gemeentes verteld hoe ze hun wagenpark kunnen vergroenen/verduurzamen maar ik denk dat jij vooral zelf in staat moet zijn de juiste vragen te stellen.
Wil je dat? Geef dan je naam en e-mailadres op:

[chimpy_form forms="5"]

Zodra je op de button klikt, wordt er e-mail naar je toegestuurd. Klik in de e-mail op de bevestigingslink en je krijgt een e-mail met het boek toegestuurd.

 

Je ontvangt, naast het boek en bonusmateriaal, ook nog maandelijks een inspirerende mail over groener, schoner en slimmer rijden. Natuurlijk kun je je altijd uitschrijven.

 

Wat anderen over het boek zeggen:

“Een zeer overzichtelijk en prettig leesbaar document met slimme handreikingen om je doel te bereiken. Ik heb voor ons volgende inkooptraject het plan om dit als leidraad te gebruiken.” – Martijn Kersing, directeur Noot Personenvervoer
“Ik heb het met aandacht gelezen. Over de inhoud heb ik geen opmerkingen. Volgens mij geen speld tussen te krijgen!” – Docent Autotechniek
“Ik heb je hele verhaal gelezen en het is erg uitgebreid. Alle aspecten m.b.t. schoon en duurzaam inkopen komen aan bod. Ook lees ik een uitgebreid verhaal over de after sales etc.” – Wagenparkbeheerder gemeente

 

Dus vul je naam en e-mailadres in en je krijgt het boek snel via de e-mail toegestuurd!
Heel veel plezier ervan!

 

En wil je jouw mening geven over dit boek? Laat hieronder je commentaar achter in het veld, heel hartelijk dank alvast!


Recente artikelen (het kunnen ook juist die van in dezelfde categorie zijn)

Wil je weten wat elektrisch rijden je kan opleveren? We hebben de Routekaart nulemmissie voor je!