Ontzettend goed dat je mee doet met de 10daagse uitdaging ‘Alle collega’s enthousiast voor zuinig rijden’.

Je krijgt, vanaf 9 oktober, elke werkdag een mail, twee weken lang. Hierin staat de opdracht voor de dag. Deel je resultaten! Het kan in de Facebook groep die hier speciaal voor in het leven is geroepen:

Zuinig rijden 10daagse

 

Ben jij binnen het MT verantwoordelijk voor het CO2 reductiebeleid, de MVO maatregelen of gewoon het besparen van brandstof? En hebben jullie een groot wagenpark en veel mobiliteit? Willen jullie stappen maken of zijn jullie gecertificeerd voor een CO2 prestatieladder of Lean & Green award? Ik dineer en discussieer graag met je over hoe het wel kan, zonder al te veel moeite, met veel resultaat. Hoe jij er aan kunt bijdragen dat jullie de CO2 reductiedoelstelling halen en hoe je er voor kunt zorgen dat jullie hele organisatie hier aan bijdraagt. Door het CO2 afslankdieet.

Verwacht een mooi diner in een prettige setting – we moeten al CO2 afslanken, dat kan alleen op een goed gevulde maag. Inloop is om half 6 en een half uurtje later gaan we aan tafel. Gedurende de avond worden er gangen, kennis en discussie geserveerd. Om negen uur sluiten we het diner af en praten we nog even na, zodat je rond half 10 naar huis kunt. Lekker slapen en je kunt de volgende dag volledig fit aan de slag met je plannen!

Naast dat je dus heerlijk gaat dineren (normaal gesproken ben je dan 100 euro verder), geef ik je ook nog eens waardevolle informatie tijdens de uren dat we samen zitten. Als jij bereid bent om op de CO2 wagenpark weegschaal te gaan staan, betaal ik het diner! De CO2 wagenpark weegschaal geeft inzicht in waar je staat. Je moet immers eerst weten wat je weegt, voordat je kan afslanken. Deze vragenlijst stuur ik je van te voren toe. Die heb je in een paar minuten ingevuld.

Klik hier om een datum te reserveren.

We eten in biologisch restaurant Groenland in Driebergen.

 

Ik heb er ontzettend veel zin in!

 

 

“Transport is prachtig, duurzaam transport is krachtig!”

Elske van de Fliert

 

 

 

Klik hier om een datum te reserveren.

 

 

 

Wil je weten wat elektrisch rijden je kan opleveren? We hebben de Routekaart nulemmissie voor je!