Wil je graag verduurzamen maar loop je vast met daadwerkelijk behalen van je doelen? Er zijn ontzettende veel manieren om het wagenpark en de mobiliteit te verduurzamen. Weet jij wat het beste is voor jouw organisatie?

Aan onduidelijkheid moet een einde worden gemaakt! Daarom biedt Zero-e advies. Wij gaan met jouw vragen aan de slag en geven daar antwoord op. Met een pragmatische enthousiaste aanpak zorgen wij dat jouw organisatie groener, schoner, slimmer rij- en reisgedrag gaat vertonen. We gaan geen ellen lange rapporten schrijven die in de la eindigen, we pakken problemen bij de kern aan en bieden een pragmatische oplossing. 

 

Voor wie?
Heeft jouw organisatie meer dan 100 medewerkers? Zit zeker 50% van de CO2-uitstoot en/of bulk van de kosten in het wagenpark en de mobiliteit? Hebben of willen jullie een duurzaamheidsdoelstelling? Super, dan gaan we aan de slag! 

 

Waarom?
Jij als degene die verantwoordelijk is voor het implementeren van het MVO-beleid, het realiseren van de CO2-reductie, kunt een verschil maken. Wij geloven dat we allemaal iets moeten doen om bij te dragen aan een betere wereld. Het is onze missie om bedrijven naar nulemissie te leiden. Wij willen dat bedrijven daar succesvol in zijn en meters in maken. Dat er enthousiaste medewerkers rondlopen die ‘groener, schoner en slimmer’ rijden.  

 

Hoe doen we dat? 
Zero-e werkt met een pragmatische aanpak waardoor kosten bespaard worden voor op de lange termijn en klanten beter bediend worden. Wij werken conform het beproefde CO2 afslankprogramma®. We werken daarin nauw samen met jou, maar ook vaak op afstand online. Wij gaan in een gesprek en kijken naar wat er specifiek voor jullie nodig is.  

 

Stap 1: We beginnen met de overtuiging, waarom wil je hiermee aan de slag? Dit leggen we voor je vast.

Stap 2: We bepalen de doelstelling, we maken meetbaar waar we naartoe willen.

Stap 3: Met het vaststellen van de tactieken van het CO2 afslankprogramma® bepalen we waaraan en op welke wijze we moeten werken om de doelstelling te behalen. 

Stap 4: Als we weten wat er voor jullie geschikt is, maken we een plan waarvan wetenschappelijk bewezen is dat het werkt.

Stap 5: En dan kunnen we aan de slag om te implementeren.

 

Klinkt dat interessant? Klik hier om contact met ons op te nemen! 

 

 

Garantie
Zero-e is uniek in haar aanpak ten aanzien van in groener, schoner, slimmer rijden en reizen en expert in het verduurzamen van wagenparken en mobiliteit. Wij garanderen dat door onze enthousiaste en pragmatische aanpak problemen opgelost worden en jouw organisatie jullie doelstelling behaalt op duurzaamheid, wagenpark en mobiliteit.

 

Missie
Zero-e gelooft dat we nog heel lang kunnen blijven genieten van auto’s, vrachtwagens, motorfietsen en bussen, zonder luchtvervuiling, files en het opmaken van onze grondstoffen. Wij geloven dat dit niet kan als we het blijven doen zoals we het nu doen. Wij geloven dat bedrijven hier een belangrijke rol in spelen en met name die mensen binnen bedrijven die een uitvoerende rol hebben.

 

Wil je dat jouw bedrijf ook aan de slag gaat met duurzame wagenparken en mobiliteit? Stuur ons een e-mail met je contactgegevens. Dan kijken we hoe wij jou verder kunnen helpen.  

 

Wil je weten wat elektrisch rijden je kan opleveren? We hebben de Routekaart nulemmissie voor je!