Moeiteloos duurzame mobiliteit creëren – in de coronacrisis en daarna

Zou het niet heerlijk zijn als je gewoon lekker bezig kon zijn met oplossingen creëren die bijdragen aan de duurzaamheid, vitaliteit en winstgevendheid van de organisatie? En dat je dat ook gewoon kon blijven doen in deze tijden van de coronacrisis. Dat je niet op weerstand van collega’s stuit als je over het onderwerp begint, maar dat het doorgang vindt, ook al zit je niet allemaal meer lekker bij elkaar?

 

En natuurlijk ben je daar in de afgelopen tijd heel veel mee bezig geweest. En heb je al dertigduizend keer aangegeven dat het een goed idee zou zijn om meer thuis te werken. Maar nu het moet, kan het ineens wel. Het is bijna frustrerend (als het niet zo fijn was) dat dit nu eindelijke mogelijk is gemaakt.

 

Bij Zero-e geloven we natuurlijk al jaren in de mogelijkheden van thuis werken, maar zien we ook de voordelen van elkaar op kantoor ontmoeten. Het één hoeft het ander niet uit te sluiten. Dus hebben we een kantoor waar we lekker kunnen werken, maar doen we gewoon online ook trajecten waarbij we maandelijks met een groep fietsambassadeurs nieuwe dingen bedenken om het fietsen onder de aandacht te houden bij die klant. We doen ambassadeursworkshops om invulling te geven aan groener, schoner en slimmer rijden. Normaal gesproken bij je op locatie, maar net zo makkelijk gewoon online in een veilige omgeving.

En juist daarmee willen we je nu ook helpen: met online aanbod dat je op verschillende manieren in kan zetten.

 

Zodat je niet meer bang hoeft te zijn dat er van dat hele duurzame mobiliteitsbeleid niks meer terecht komt.

Zodat je gewoon resultaat kunt blijven behalen en je CO2 uitstoot niet alleen keldert omdat iedereen verplicht thuis zit, maar omdat je daar goede maatregelen voor hebt genomen die ook na de crisis overeind blijven.

Zodat je een beweging op gang brengt die niet meer te stoppen is met eigen mensen uit de eigen organisatie.

 

Verwacht je dat het thuiswerkbeleid weer terug wordt gedraaid als het niet strikt noodzakelijk is? Niet nodig als je nu al begint met dit goed in de organisatie inbedden. Denk je dat er nu minder aandacht komt voor duurzaamheid omdat de crisis erin hakt? Dan kan je goed beslagen ten ijs komen als je een groep ambassadeurs vormt en samen daarin optrekt.

 

Hoe dan?, vraag je je misschien af? Dat hangt af van wat er bij jou past.

Ben jij iemand die al een tijd met een groep ambassadeurs aan de slag is in de organisatie en vraag je je wel eens af hoe anderen dat doen? Dan past een mastermind heel goed bij jou, waar je met gelijkgestemden die dezelfde functie hebben eens per maand je grootste vorderingen, successen, uitdagingen en blokkades deelt en die samen oplost.

 

Heb je nog geen ambassadeurs in je organisatie? En heb je op dit moment ook helemaal geen tijd om een heleboel uit te zoeken en te doen, maar moet je snel een gezamenlijke visie, fietsstimuleringspakket of thuiswerken na de coronacrisis-regeling in elkaar zetten? Dan past jou het light-workshop pakket waarin we in drie sessies van anderhalf uur lekker concreet resultaat halen op een door jou gekozen onderwerp.

 

Of heb je al wel ambassadeurs en je bent er ook al een tijdje mee bezig, maar het wordt tijd dat er iemand van buiten de boel eens opschud en een tijdje begeleid en nieuwe input levert. Neem dan een ambassadeursabonnement, waarbij we maandelijks met een groep ambassadeurs even een uur bij elkaar komen en nieuwe acties en activiteiten opzetten om dit onderwerp handen en voeten te geven. Natuurlijk koppelen we na elke sessie even terug wat er nu ook al weer besproken en afgesproken is en wie wat doet.

 

Het kan natuurlijk ook zijn dat je, ongeacht of je al een clubje ambassadeurs hebt, weer eens even goed de basis op orde moet hebben: waarom doen we het, wat is onze visie en ons doel, welke tactieken zijn er allemaal voor het wagenpark en de mobiliteit. Dan ben jij opzoek naar de ambassadeursworkshops online. Het fundament waarmee alles start. En dan doen we niet alleen de vijf ambassadeursworkshops, maar dan doen we ook nog twee sessies van een uur waarbij jullie de structuur krijgen om de implementatie in de maanden daarop vlekkeloos te laten verlopen.

 

Even tussendoor: dit is natuurlijk allemaal gebaseerd op de beproefde methode van het CO2 afslankprogramma®, dat begrijp je!

 

Bang dat het allemaal bakken met geld gaat kosten? Dat is niet nodig. Wij zijn geen consultants die ellenlange rapporten schrijven en daar een hoge prijs voor vragen. Maar we helpen je wel concreet resultaat behalen als jij en je ambassadeurs daar echt de tijd voor vrij maken.

 

Dit is wat andere zeiden over onze workshops:

“In één workshop ontstond direct een andere kijk op duurzaam vervoer. Mensen dachten dat ze niet konden bijdragen, maar kwamen snel tot andere inzichten!” – Marieke Hoffman – DELA

“Dit verdient een 9: het heeft ons de ogen verder geopend, praktische tips en handvatten gegeven en positief gestimuleerd om hier concreet mee aan de slag te gaan.” – Harwil de Jonge – Heijmans

 

“Never waste a good crisis”, wordt altijd gezegd. Dus als je weet dat dit het moment is om door te pakken op duurzame mobiliteit, dan willen wij je graag helpen daarmee. En dat kan gewoon veilig online, moeiteloos en met concreet lange termijn resultaat.

De kosten hiervoor zijn echt uitermate overzichtelijk:

  • De mastermind kost € 50,- per maand inclusief het digitale handboek met opdrachten en maar € 500,- als je gelijk een jaar aansluit.
  • De light-workshops, drie sessies van anderhalf uur en terugkoppeling, slechts € 1.950,- en dan krijg je ook nog het boek over het CO2 afslankprogramma®.
  • Het ambassadeursabonnement is € 250,- per maand, maar slechts € 2.250,- voor een heel jaar.
  • De ambassadeursworkshops online, vijf sessies van drie uur (die ook online leuk blijven) plus twee sessies van een uur komen tezamen op € 6.250,- en dan krijg je voor elke deelnemer het boek over het CO2 afslankprogramma®!

De coronacrisis duurt niet eeuwig, voor je het weet is het weer business as usual en is het een stuk moeilijk om dit in gang te zetten, dus wacht er niet op en mail meteen. Want dat is het enige dat je hoeft te doen om van dit aanbod gebruik te maken: gewoon even een mailtje sturen naar: vandefliert@zero-e.nl. Ik neem dan even contact met je op en we bespreken alle details.

 

Laat je wat van je horen? Doe het nu via: vandefliert@zero-e.nl.

 

“Met mijn praktische en enthousiaste uitleg, verander ik rij- en reisgedrag!”

Elske van de Fliert

Grondlegger CO2 afslankprogramma® wagenpark en mobiliteit

Wil je weten wat elektrisch rijden je kan opleveren? We hebben de Routekaart nulemmissie voor je!