Wil je een presentatie verzorgen over groener rijden? Maar heb je geen zin om een dure spreker in te huren? Doe het zelf!

Is er bij jullie aandacht voor CO2 reductie en zie je dat de grootste bulk van de CO2 uitstoot te maken heeft met het wagenpark en de mobiliteit? Wil je hierover een workshop organiseren, maar geen dure spreker inhuren? Je kunt het zelf!

Jij kan zelf meer duidelijkheid creëren en mensen binnen jouw organisatie met goede idee laten komen. Want ik heb voor jou “Wat vertel je me nou?! – De geheimen van een groener wagenpark”. Hierin bundel ik mijn jarenlange kennis in een sjabloon voor een workshop voor waarmee je nieuwe ideeën ophaalt, slimme ideeën inbrengt en tot afspraken komt!

Mijn naam is Elske van de Fliert en ik ben grondlegger van het CO2 afslankprogramma® voor het wagenpark en de mobiliteit. Ik heb tientallen bedrijven en overheden geholpen met groener, schoner en slimmer rijden. Meer over mij vind je hier.

 

Wat levert het op?

  • De workshop zorgt voor een goed overzicht van mogelijkheden om de CO2 uitstoot van het wagenpark naar beneden te brengen – en let daarbij ook nog eens op de kosten.
  • Het sjabloon zorgt ervoor dat je precies weet wanneer je wat moet presenteren in je verhaal.
  • Je betrekt anderen, dus je hoeft het niet allemaal zelf te doen en het levert op voor het hele bedrijf.

 

Is het wat voor mij?

Als jij verantwoordelijk bent voor het realiseren van CO2 reductie of de CO2 prestatieladder en jullie hebben auto’s, bestelbussen en/of vrachtwagens, dan is deze workshop voor jou! Vul het formulier onderaan de pagina in om de doe-het-zelf presentatie te ontvangen.

 

Wat mag ik verwachten?

Je hebt keuze uit drie pakketten

Het instructiepakket

Je krijgt een video waarin alles uitgelegd wordt en waarmee je zelf aan de slag kunt. Slechts € 227,- ex. BTW.

Het kant-en-klaar pakket

Je krijgt de slides, de video waarin alles uitgelegd wordt en je waarmee zelf aan de slag kunt en ook nog een audiobestand om te luisteren terwijl je zelf de slides aanpast. Slechts € 247,- ex. BTW.

Het ondersteuningspakket

Je krijgt de slides, de video en het audiobestand èn jij mag de presentatie bij mij komen oefenen. Ik geef je dan feedback over wat je nog verder aan kunt passen en kunt verbeteren. Slechts € 797,- ex. BTW.

 

Laat je een externe expert een presentatie geven, dan ben je vaak rond de € 1.000,- kwijt voor een dergelijke workshop. Door het zelf te doen bespaar je dus heel wat kosten. En dat terwijl je wel dezelfde kennis tot je beschikking hebt.

Ik wil jou op een laagdrempelige manier van mijn kennis gebruik laten maken. Ik ben enthousiast en vakkundig en weet handvatten te geven om dingen aan te pakken – aldus mijn klanten natuurlijk! Ik hoop jou daarvan te kunnen laten profiteren.

 

Kortom: wil je zelf aan de slag met CO2 reductie in het wagenpark en de mobiliteit? Wil je dat mensen binnen jouw organisatie dit gaan snappen en er goede maatregelen worden voorgesteld? Kies dan één van de drie pakketten en ga aan de slag!

 

Vul het formulier in en ontvang de doe-het-zelf presentatie:

[contact-form-7 id=”1975″ title=”Contactformulier DHZpresentatie Groener rijden”]

Wil je weten wat elektrisch rijden je kan opleveren? We hebben de Routekaart nulemmissie voor je!