Ben jij verantwoordelijk voor het wagenpark of mobiliteitsbeleid in de organisatie?

En worstel jij met:

  • Resultaten halen bij het verduurzamen?
  • Het vinden van best practices op het gebied van duurzame wagenparken en mobiliteit?
  • Het besparen van kosten en weet je niet goed welke keuzes je daarvoor moet maken?
  • Waar jullie moeten beginnen?

Zero-e helpt jou je duurzaamheidsdoelstelling halen in het wagenpark en de mobiliteit. Zodat je glashelder hebt wat er voor jullie de goede keuzes zijn. Dat jullie succesvol zijn en meters maken. Dat er enthousiaste medewerkers rondlopen die groener, schoner, slimmer rijden en reizen. Wij maken jullie medewerkers de sleutel tot succes.

Als jullie een duurzaamheidsbeleid hebben, maar dit niet goed weten vorm te geven in het wagenpark en de mobiliteit, dan helpen we je graag. Zodat je doelgericht aan CO2 reductie kunt werken, je kosten kunt besparen en klanten beter kunt bedienen.

 

 

Hoe doen we dat?

Op basis van het beproefde CO2 afslankprogramma® helpt Zero-e jou om je doelstelling te bereiken.
Dit kan op drie verschillende manieren:

  1. We gaan met jou en een groep collega’s aan de slag om een plan te maken dat niet alleen op de korte termijn resultaat behaald, maar ook op de lange termijn actueel blijft
  2. We voorzien jullie van een voor jullie op maat gemaakt advies
  3. We ondersteunen je op doorlopende basis met kennis, motivatie en inspiratie.

 

 CO2-afslankscan
Het kan natuurlijk zijn dat jij eerst wilt weten welke tactieken er eigenlijk geschikt zijn voor jullie organisatie. Daar kom je achter door de vragen van de CO2-afslankscan in te vullen. Hiermee ontvang jij gratis advies over welke tactieken er voor jullie organisatie geschikt zijn.

 

Hoe ondersteunen we je?

Aan de slag met collega’s

Heeft jullie organisatie moeite om medewerkers enthousiast te krijgen voor het vergroenen of verduurzamen van het wagenpark en de mobiliteit? Wij zorgen voor enthousiaste medewerkers en draagvlak binnen de organisatie. Ben jij eraan toe om draagvlak te creëren in je organisatie? Klink dan hier!

 

Advies op maat

Je wil graag verduurzamen maar er moet onderzoek gedaan worden naar wat voor jullie de beste strategie is. Wij helpen jullie aan het de juiste kennis en informatie. Met een advies op maat krijg jij een praktische en pragmatische oplossing. Daarna kunnen jullie aan de slag met CO2-reductie. Klinkt dat interessant? Klik dan hier!

 

Doorlopende ondersteuning

Wil jij aan duurzaamheid, wagenpark en mobiliteit blijven werken op continue basis?  Tijd voor de volgende stap! Met het doorlopende ondersteuning van Zero-e ben jij in staat structureel je duurzaamheidsdoelstellingen te realiseren. Ben je eraan toe om op continue basis hieraan te blijven werken? Klik dan hier!

 

 

Zero-e
Zero-e is uniek in haar aanpak ten aanzien van in groener, schoner, slimmer rijden en reizen. Door onze enthousiaste en pragmatische aanpak garanderen wij dat jouw organisatie doelstellingen behaald in het verduurzamen van wagenpark en mobiliteit. Het is onze missie om bedrijven te leiden naar nulemissie wagenparken en mobiliteit, zowel voor zichzelf als de keten. Transport is prachtig, duurzaam transport is krachtig!


Heb je vragen?
Stuur ons een e-mail met je contactgegevens. Wij nemen contact met je op!  Wij kijken er naar uit om je naar nulemissie te leiden en enthousiaste collega’s te creëren voor groener, schoner, slimmer rijden en reizen. 

 

Wil je weten wat elektrisch rijden je kan opleveren? We hebben de Routekaart nulemmissie voor je!